VEBİNARIN MƏQSƏD VƏ VƏZİFƏLƏRİ

MƏQSƏD

• Klinik laborator müayinələr zamanı yeni metodların tətbiqinə dair maarifləndirmənin təşkili

VƏZİFƏLƏR

• Yeni nəsil Sysmex sistemlərinin klinik laborator müayinələr zamanı istifadə üstünlüyü
  • Yerli və beynəlxalq mütəxəssislər arasında təcrübə və məlumat mübadiləsinin təşkili

“Kliniki laborator müayinələrin yeni nəsil Sysmex sistemləri vasitəsi ilə tədqiqi” mövzusunda Vebinar keçiriləcək.

5 iyul 2022-ci il Azərbaycan Respublikası Dövlət Gömrük Komitəsi Tibbi Xidmət İdarəsinin Elmi-Təcrübi və Tədris Mərkəzinin, Mərkəzi Gömrük Hospitalının və Spektrmed şirkətinin təşkilatçılığı ilə “Kliniki laborator müayinələrin yeni nəsil Sysmex sistemləri vasitəsi ilə tədqiqi” mövzusunda Vebinar həyata keçiriləcək.

Vebinarda Spektrmed şirkətinin Axın Sitometriyası və Klinik Kimya üzrə Məhsul Meneceri Ramazan Ayaş və Hematologiya və Koaqulyasiya üzrə Məhsul Meneceri Özgen Büyükgöze kliniki laborator müayinələrin yeni nəsil, Yaponiya istehsalı Sysmex sistemləri vasitəsi ilə tədqiqi prinsiplərinə dair məruzə ilə çıxış edəcək, eləcə də dinləyiciləri maraqlandıran sualları cavablandıracaqlar.

Vebinar saat 15:00-dan 17:00-dək Mərkəzi Gömrük Hospitalının rəsmi facebook səhifəsi üzərindən canlı yayımlanacaq.
Hərkəsi Vebinarı izləməyə dəvət edirik!

05 İYUL 2022

AÇILIŞ NİTQLƏRİ

İsmayıl Əfəndiyev

Azərbaycan Respublikası Dövlət Gömrük Komitəsi Tibbi Xidmət İdarəsinin rəis müavini, t.ü.f.d.,