KONFRANSIN MƏQSƏD VƏ VƏZİFƏLƏRİ

MƏQSƏD

• Nefroloji xəstəliklərin diaqnostikası,  müalicəsi və profilaktikası il bağlı müvafiq sahədə fəaliyyət göstərən mütəxəssislərin bilik və bacarıqlarının təkmilləşdirilməsi

VƏZİFƏLƏR

• Nefroloji xəstəliklərə multidisiplinar yanaşmanın vacibliyi barədə maarifləndirmənin həyata keçirilməsi
  • Nefroloji xəstəliklərin diaqnostika və müalicəsi barədə mütəxəssislərarası təcrübə mübadiləsinin təşkili

"10 mart Ümumdünya Böyrək Günü"nə həsr edilmiş "Nefrologiyanın aktual problemləri" mövzusunda Elmi Konfrans keçiriləcək

10 mart 2022-ci il tarixində Dövlət Gömrük Komitəsinin Tibbi Xidmət İdarəsinin Elmi-Təcrübi və Tədris Mərkəzinin, Mərkəzi Gömrük Hospitalının, M. Cavadzadə adına Respublika Kliniki Uroloji Xəstəxana PHŞ-nin, Azərbaycan Nefroloqlar Cəmiyyətinin, Nefrologiyanın İnkişafına Yardım İctimai Birliyinin və EGİS Qrup farkoloji şirkətinin birgə təşkilatçılığı ilə Ümumdünya Böyrək Günü"nə həsr edilmiş "Nefrologiyanın aktual problemləri" mövzusunda Elmi Konfrans keçiriləcək.

M. Cavadzadə adına Respublika Kliniki Uroloji Xəstəxananın tədbir zalında baş tutacaq Elmi Konfransda panel müzakirələr və sual-cavab sesiyaları həyata keçiriləcək.

• Konfrans proqrama uyğun olaraq nefroloqlar üçün nəzərdə tutulmuşdur.
  • Proqramın 80 faizini tamamlayan hər bir iştirakçıya 8 DTT balı və sertifikat veriləcək.

10MART 2022

AÇILIŞ NİTQLƏRİ

İsmayıl Əfəndiyev

Dövlət Gömrük Komitəsi Tibbi Xidmət İdarəsinin rəis müavini, t.ü.f.d., dosent, tibb xidməti mayoru

İlham Məmmədov

Milli Məclisin Səhiyyə komitəsinin üzvü, millət vəkili

Fariz Babayev

Akademik M.Cavadzadə adına Respublika Klinik Uroloji Xəstəxanası PHŞ-in direktoru, Azərbaycan Nefroloqlar Cəmiyyəti İctimai Birliyinin sədri, t.ü.f.d.

PANEL RƏHBƏRLƏRİ

Mircəlal Kazımi

Mərkəzi Gömrük Hospitalının Cərrahiyyə və Orqan transplantasiyası şöbəsinin rəisi, tibb xidməti mayoru, t.ü.f.d.

Barat Yusubov

Azərbaycan Tibb Universitetinin nefroloqu

Hikmət İsmayilov

Medservis özəl tibb mərkəzinin direktoru

İlham Həmidov

Akademik Ə.Əliyev adına Həkimləri Təkmilləşdirmə İnstitutunun Hemodializ laboratoriyasının müdiri, t.e.d.

Fuad Sərdarlı

Akademik Ə.Əliyev adına Həkimləri Təkmilləşdirmə İnstitutunun Nefrologiya kafedrasının müdiri, t.e.d., prof.

Elnur Fərəcov

Mediland Hospitalın nefroloqu, t.ü.f.d.

Mirməsim Məmmədov

Mərkəzi Gömrük Hospitalının Efferent Terapiya şöbəsinin rəisi

Rüfət Əhədov

M.C.Cavadzadə adına Klinik Uroloji Xəstəxanası PHŞ-in Hemodializ şöbəsinin müdiri, t.ü.f.d.

Cəbrayıl Cəbrayılov

Ege Hospitalın nefroloqu

MƏRUZƏÇİLƏR

İlham Həmidov

Elnur Fərəcov

Mediland Hospitalın nefroloqu, t.ü.f.d.

Elgün Həziyev

ATU-nun Tədris Terapevtik Klinikasının Efferent Terapiya Mərkəzinin nefroloqu

Hafiz Ağayev

M.C.Cavadzadə adına Respublika Klinik Uroloji Xəstəxanası PHŞ-in Hemodializ şöbəsinin nefroloqu, t.ü.f.d.

Fuad Sərdarlı

Mirmənsim Məmmədov

Mərkəzi Gömrük Hospitalının Efferent Terapiya şöbəsinin rəisi

Barat Yusubov

Azərbaycan Tibb Universitetinin nefroloqu

Hikmət İsmayılov

Medservis özəl tibb mərkəzinin direktoru

Rüfət Əhədov

Cəbrayıl Cəbrayılov

Ege Hospitalın nefroloqu

Şəlalə İsmayılova

ATU-nun TPP kafedrasının assistenti, TTK Nefrologiya şöbəsinin həkimi, t.ü.f.d.

Aytən Məmmədova

ATU-nun I Daxili xəstəliklər kafedrasının dosenti, TTK Nefrologiya şöbəsinin müdiri, t.ü.f.d.

Xəyal Rüstəmov

Mərkəzi Klinikanın nefroloqu