TƏDBİRİN MƏQSƏD VƏ VƏZİFƏLƏRİ

MƏQSƏD

• Qurğuşunla zəhərlənmələrin və qurğuşuna məruz qalmanın riskləri barədə müvafiq ixtisaslı mütəxəssislərin maarifləndirilməsi

VƏZİFƏLƏR

• Ekspertlərin iştirakı ilə qurğuşunla zəhərlənmələrin qarşısının alınması barədə maarifləndirmənin təşkili
  • Əlaqəli qurumların nümayəndələrinin iştirakı vasitəsilə multisektoral əməkdaşlığın təşkili

• Konfransda iştirak etmək üçün qeydiyyatdan keçmək mütləqdir!

“Qurğuşunla zəhərlənmənin qarşısının alınması üzrə beynəlxalq tədbirlər həftəsi”nə həsr edilmiş TƏDBİR həyata keçiriləcək.

27 oktyabr 2022-ci il tarixində Azərbaycan Respublikası Dövlət Gömrük Komitəsinin Tibbi Xidmət İdarəsinin Elmi-Təcrübi və Tədris Mərkəzinin, Mərkəzi Gömrük Hospitalının və Azəri  Toksikoloqlar Dərnəyinin birgə təşkilatçılığı ilə “Qurğuşunla zəhərlənmənin qarşısının alınması üzrə beynəlxalq tədbirlər həftəsi”nə həsr "Qurğuşuna məruz qalmanın qəbuledilməz riskləri və fəaliyyətlərə ehtiyac” mövzusunda tədbir həyata keçiriləcək.

Tədbir zamanı yüksəkixtisaslı mütəxəssislər tərəfindən “Qurğuşuna məruz qalmanın əhatə dairəsi və sağlamlıq üçün təhlükələri”, “Qurğuşun tərkibli boya və ya oxşar örtük materialları haqqında qanun layihəsinin təqdimatı”, “Məişət boyalarında qurğuşun və onun zərərləri” və “Qurğuşunla zəhərlənmələrin qarşısının alınmasında maarifləndirmə və multisektoral əməkdaşlığın əhəmiyyəti” mövzularında məruzələr təqdim ediləcək, sual-cavab və müzakirələr təşkil ediləcək.

• Tədbir əyani olaraq saat 14:30-dan 17:00-dək Mərkəzi Gömrük Hospitalının akt zalında həyata keçiriləcək.
  • Maraqlanan hərkəsi tədbirdə iştirak etməyə dəvət edirik!
  • Yerlər məhdud olduğu üçün qeydiyyatdan keçmək MÜTLƏQDİR!

27 OKTYABR 2022

AÇILIŞ NİTQLƏRİ

İsmayıl Əfəndiyev

Azərbaycan Respublikası Dövlət Gömrük Komitəsi Tibbi Xidmət İdarəsinin rəis müavini, t.ü.f.d., dosent