TƏDBİRİN MƏQSƏD VƏ VƏZİFƏLƏRİ

MƏQSƏD

• İnsultdan sonrakı dövrdə reabilitasiya strategiyası barədə müvafiq sahədə çalışan mütəxəssislər arasında təcrübə mübadiləsinin təşkili

VƏZİFƏLƏR

• İnsultdan sonrakı dövrdə reabilitasiya prinsipləri, o cümlədə evdə xidmətin təşkili ilə bağlı həkim və orta tibb personalının məlumatlandırılması
  • Təqdimatlar və sual-cavab sessiyaları vasitəsilə müvafiq mövzuda mütəxəssislərarası müzakirələrin təşkili

• Konfransda iştirak etmək üçün qeydiyyatdan keçmək mütləqdir!

28 oktyabr 2022-ci il tarixində Azərbaycan Respublikası Dövlət Gömrük Komitəsinin Tibbi Xidmət İdarəsinin Elmi-Təcrübi və Tədris Mərkəzinin, Mərkəzi Gömrük Hospitalının və Dayaq Patronaj xidmətinin birgə təşkilatçılığı ilə “29 Oktyabr Ümumdünya İnsultla Mübarizə Günü”nə həsr edilmiş "İnsultdan sonrakı dövrdə reabilitasiya strategiyası" mövzusunda Həmkarlarası müzakirə həyata keçiriləcək.

Tədbir zamanı yüksəkixtisaslı mütəxəssislər tərəfindən insultdan sonrakı dövrün reabilitasiyası, insult keçirmiş xəstələrdə konqnitiv, əqli və danışıq funksiyalarının bərpası strategiyası və insult keçirmiş xəstələrə evdə xidmətin təşkili barədə məruzələr təqdim ediləcək, sual-cavab və müzakirələr təşkil ediləcək.

Tədbir proqrama uyğun olaraq fizioterapevt-reabilitoloq, nevropatoloq, orta tibb personalı və rezidentlər üçün nəzərdə tutulmuşdur. Tədbir əyani olaraq saat 14:30-dan 17:30-dək Mərkəzi Gömrük Hospitalının akt zalında, distant olaraq ZOOM platformasında həyata keçiriləcək.

Yerlər məhdud olduğu üçün qeydiyyatdan keçmək MÜTLƏQDİR!

28 OKTYABR 2022

AÇILIŞ NİTQLƏRİ

Elman Məmmədov

Mərkəzi Gömrük Hospitalın rəisi