НОВОСТИ

Связаться с нами

Колл Центр: (012) 404-08-08

Он-лайн запись

Записаться к врачу можно здесь

Физиотерапевт Центрального Таможенного Госпиталя участвовала в программе мастер-класса в Institute Elena Salva

Mərkəzi Gömrük Hospitalın fizioterapevti Səidə Kərimova İspaniyanın Barselona şəhərində yerləşən məşhur Institute Elena Salva Skoliozun Reabilitasiya Mərkəzində 15-19 oktyabr tarixlərində təcrübə artırma üzrə master-klass proqramına qatıldı. Mərkəzin rəhbəri, Avropanın tanınmış mütəxəssisi, professor Manuel Rigo fizioterapiya və reabelitasiya haqqında ən son yenilikləri, müasir yanaşmaları və öz peşəkar təcrübəsini iştirak edən həkimlərlə bölüşmüşdür. Bu proqram sayəsində fizioterapevtimiz Səidə Kərimova Mərkəzi Gömrük Hospitalın pasiyentlərinin sağlamlıqlarının bərpa edilməsində tətbiq olunacağı  skoliozun müalicəsində multidisiplinar yanaşma ilə yaxından tanış oldu.