10 may 2023-cü il tarixində Mərkəzi Gömrük Hospitalında Ümummilli liderin əziz xatirəsi ehtiramla yad edilib.

Dövlət Gömrük Komitəsinin Tibbi Xidmət İradəsinin rəisi Ceyhun Məmmədov, rəis müavinləri İsmayıl Əfəndiyev və Fərid Əbilov, Mərkəzi Gömrük Hospitalının rəisi Bəxtiyar Musayev, əməkdaşlar və tibb personalı Ulu öndərin Mərkəzi Gömrük Hospitalında yerləşən büstü qarşısına gül çələngi qoyublar, tər çiçəklər düzüblər və ona olan hörmət və ehtiramlarını ifadə ediblər.

Ulu Öndər Azərbaycan tarixinə adını qızıl hərflərlə yazmış dahi şəxsiyyət və əvəzedilməz lider olaraq daim Azərbaycan xalqının qəlbində yaşayacaq!